10.01°القدس
9.71°رام الله
8.86°الخليل
16.3°غزة
10.01° القدس
رام الله9.71°
الخليل8.86°
غزة16.3°
الجمعة 29 نوفمبر 2024
4.64جنيه إسترليني
5.15دينار أردني
0.07جنيه مصري
3.86يورو
3.65دولار أمريكي
جنيه إسترليني4.64
دينار أردني5.15
جنيه مصري0.07
يورو3.86
دولار أمريكي3.65

الأرز بالكاري

12
12

المكونات

كيلو أرز مغسول ومصفي

100 جرام زيت وذبده

100 جرام بصل مفروم

50 جرام كارى

2 ورق لورو

قرفه عيدان حسب الرغبه

لتر مياه

4 مكعبات مرقه دجاج كنور

طريقة التحضير

1- يوضع اناء علي النار به الزيت والذبده وبعد ان يسخن جيدا نضيف الارز وورق الاورو والقرفه ونقلب حتى يسخن الارز نضيف ملح وكارى والبصل ونقلب جيدا.

2- نضع اناء اخر به المياه علي النار حتي الغليان و نضيف له مرقه الدجاج من كنور حتي تذوب.

3- ثم نضيفها علي الارز ورنقلب جيدا ويغطي و يترك علي نار هادئه لمده 20 دقيقه و يقدم ساخن.