16.68°القدس
16.44°رام الله
15.53°الخليل
16.35°غزة
16.68° القدس
رام الله16.44°
الخليل15.53°
غزة16.35°
الإثنين 21 ابريل 2025
4.89جنيه إسترليني
5.2دينار أردني
0.07جنيه مصري
4.19يورو
3.69دولار أمريكي
جنيه إسترليني4.89
دينار أردني5.2
جنيه مصري0.07
يورو4.19
دولار أمريكي3.69

خبر: تعرفي على شوربة المشروم

شوربة المشروم - أو الفطر - أو عش الغراب المقادير: 5 حبات مشروم مقطع بصله صغيرة مبشورة ثلاث فصوص توم مفروم سمن او زبد 4 معالق دقيق كوب لبن(حليب) كوب ماء فلفل اسود مكعب مرقة دجاج (ولو عندك شوربة ممكن تستخدمى كوب شوربة بدل من كوب الماء ومرقه الدجاج) [color=blue]الطريقة:[/color] حمرى البصل فى السمن الى ان يصبح لونه اصفر ثم ضعى عليه الثوم وقلبييه قليلا ثم ضعى المشروم المقطع وانتظرى دقائق مع التقليب بعد كدة حطى الدقيق وقلبيه كويس لحد ما يصفر ولما يصفر حطى اللبن والماء(او كوب الشوربة) وبعد كده اضربيها في الخلاط وبعدين اعديها مرة اخري علي النار ولما تغلى حطى مكعب المرقة واقلبى كويس لحد ما يتخن شوية وبعد كدة قدميه فى اطباق التقديم وزينيه بالبقدونس وممكن تاكليه سخن وبارد